Anotace: ...
... kdo se pouští do hry,
bez toho aby nevsadil všechno
je buďto hlupák,
... a nebo posera ...
ale ať už je to tak ... a nebo onak ...
***- ... o prohru nepřijde ...
*
26.02.2009 01:36:00 | HarryHH
Jsme příliš mladí
ve chvílích kdy se musíme rozhodnout
a pak je pozdě honit bycha
Nikdo ti nemůže zakázat milovat
Nikdo tě nesmí mít tak málo rád
(ani ty sám)
Přesto jsou chvíle
pro které stojí za to
být zodpovědný
Zodpovědný za to
co jsi k sobě připoutal
Já vím…bolí to
23.02.2009 16:41:00 | no
...má vina, má největší vina...tak už neplač...nikdo není bez viny !!! ...
23.02.2009 13:08:00 | Lota