Anotace: Ta pravá ?
Opravdu moc pěkně napsané. Lásky žádoucí, touživé... trochu smutné... snad dobře to dopadne a nějaké znamení nastane...
23.02.2009 18:29:00 | NikitaNikaT.
Líbí se mi to, prosté a výstižné - nesnažíš se o vyumělkované fráze, které všichni tak rádi používají - tvůj přítel je určitě šťastný, že tě má:-)
23.02.2009 15:00:00 | Lady d'Arab