Tak už to chodí
Anotace: pravá tvář lásky :)
Běžela dívka,
běžela s chlapcem.
Běžela, letěla,
Pro něj jen vrabcem.
Běžela hloupá,
on jí měl v hrsti.
Za boha měla ho,
On blechu v srsti.
Běžela ,letěla,
došlo mu dechu.
Běžela, zakopla,
o jinou v mechu.
Leží tam, mrtvá je,
on chytá vrabce.
Leží tam, hnije tam,
jemu vše hladce.
Komentáře (0)