Nechoď pryč
Paranormální jevy,
Kolem mě a dál ,
Dostaly se do mý hlavy
a já jenom tak stál
jeden tvůj pohled stačil,
na to abych vzplál.
Všude bylo ticho
a já se hrozně bál.
Tak nechoď pryč,
Křičím nechoď pryč,
Já nemůžu potlačit ten chtíč.
Tak nechoď pryč,
Já křičím nechoď pryč,
Já nedokážu potlačit můj chtíč.
Amor šípy střílí,
Stále dál a dál,
Mě docházejí už síly,
Abych jenom tak stál,
Chci vidět tvůj úsměv,
Kterej by mě rozesmál,
Ale bylo ticho,
A já se zase bál.
Tak nechoď pryč,
Křičím nechoď pryč,
Já nemůžu potlačit ten chtíč.
Tak nechoď pryč,
Já křičím nechoď pryč,
Já nedokážu potlačit můj chtíč.
Přečteno 373x
Tipy 1
Poslední tipující: Arret
Komentáře (0)