Poslední z posledních
Anotace: Nenávist chutná sladce, asi vidím co bych neměl.
----------------
Ta známá neznámá,
zrada a znamení,
už je to za náma,
a láska zkamení.
Žárlím a budu dále,
perly jsou slzy,
leč hříchy stálé,
na ty je brzy.
/pro pána krále,
jak mě to mrzí/
Vím co jsem vědět neměl,
srdce zhaslo, rozum ztemněl.
.
.
.
Vysvětluj, líbej, umři (se mnou).
Utečem spolu, zkrz cestu temnou.
Přečteno 398x
Tipy 19
Poslední tipující: Elisha, B.a.r.b.a.r, Holis, Seanko, Ta co te ma v krvi rozpusteneho, LucQa, Kapka, WAYWARD, Lilly Lightová, Romana Šamanka Ladyloba, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)