Anotace: Název je oddělenou součástí celku a je jen na vás, zda celek budete číst od konce k začátku nebo od začátku do konce.
WAYW to vystihl :o) Já mám je jednoho, čili... básenka mi dobře sedla... až na teho druhého :o)
23.02.2009 18:40:00 | NikitaNikaT.