Anotace: tak by mě zajímalo jestli jsi spokojen s výsledkem, PS: tohle je jen řečnická otázka, nechci nic slyšet, doby kdy jsi mě ovádal jsou už PRYČ
Spokojen nespokojen-záleží na tom jestli jsi spokojena ty...já jsem se vypařil jako pára a mizím,,poslání je ukončené. Jsi tam, kde jsi chtěla být, měla jsi víc než kdy budeš mít,jen opatrně komu věřit máš, nikomu nevěřit znamená být sám...
24.02.2009 13:13:00 | Rbb
Mno, lehounce jsem si brouzdala mezi řádky, pro mne je totoc dílko docela aj smutné... A abych pravdu řekla... také bych to věnovala někomu... někomu, kdo začíná na R.
23.02.2009 18:51:00 | NikitaNikaT.