ostří
Loni
v souboji o ni
byl jsem poražen
Jak se mi daří?
pár stehů v tváři
a spousta žen
mi prošla náručí
Asi mne umučí
mý srdce pro ní
roním tu slzy sloní
a ještě chvíli
budou krokodýlí
loni
v tom boji o ni
mi došli síly
to ostří od sekyry
mu lepší nabrousili
ti lotři pošetilí
Přečteno 323x
Tipy 7
Poslední tipující: Rolnička, Mario de Janiero, Mbonita, Kapka, NikitaNikaT.
Komentáře (2)
Komentujících (2)