Vzpomínka
Anotace: Tak trochu opravdová vzpomínka...
Slunce září
na mé tváři.
Měsíc svítí,
věčně tak žíti...
Hvězda padá,
plní přání,
toužebně čekám na stmívání...
Až v noci žiji,
volněji dýchám,
myšlenky tvoje snadněji slýchám.
Hvězda mi říká,
hvězda mi žaluje,
obrazy barevné v mysli mé maluje.
Náhle však zhasne,
já ve tmě tápu,
je ze mne tonoucí,
stébla se chápu!
A ty mi unikáš,
tys mi už unikl,
do duše mojí,
však už jsi pronikl...
Vzdávám to bez boje...
Vítr vane,
čechrá mi vlasy,
řeka plyne,
nikdy se nevrací...
A moje srdce pro tebe krvácí...!
Přečteno 427x
Tipy 10
Poslední tipující: al-pacino, carodejka, SWEET13, Duhová, Rolnička, lucajda89, jammes
Komentáře (2)
Komentujících (2)