Miluj a dělej co chceš
Mocná je ta krásná věc
I já ji poznala.
Láska je to přec,
Už jsem jí moc rozdala
i Já za ní zavřela tu klec.
A díky tobě ji znovu otevřela.
Dal Jsi do mých očí zář,
vĚštil jsi mi z ruky.
Láskou mi hořela tvář,
nEchci znát jiný kluky.
Jen doufám, že nejsi lhář.
Co s city si zahrává, a za
rOk na sbohem mi zamává.
CHci ti ve všem věřit,
Co víc si mám přát.
vE dne, v noci tě střežit,
Štěstí za námi věřím bude stát.
Přečteno 473x
Tipy 2
Poslední tipující: Markéta Hl., J.U. Ray
Komentáře (0)