Stopa ve sněhu
Jsi jen stopa ve sněhu,
částečně zaváta.
vzpomínka na něhu,
v mém srdci ukrytá.
Vzpomínka na ženu,
jež říkal jsem miláčku,
vzpomínka na něhu,
na nebe bez mráčků.
Jsi jen stopa ze sněhu,
částečně zavátá.
Žena stvořená pro něhu,
...
Přečteno 523x
Tipy 10
Poslední tipující: Květka Š., Sunny, J.U. Ray, kikis, floreciente, labuť, slečna Nefertiti, Kett
Komentáře (1)
Komentujících (1)