Věrná nevěra
Anotace: ... nevěra je nejvíc věrná... ze všech možných přítelkyň
------------------------
Milenci se sebe ptají,
na věrnost vlastní lásky,
ta však skrytá v jinotaji,
vyrývá jim vrásky.
Tak sedí spolu v objetí,
v nekonečném posezení,
ta srdce plná dojetí,
než smrt s láskou odletí.
Je zde spousta obvinění,
srdce bije, city mění,
jen jedna změna možná není...
Jsme si navždy zaslíbení!
*
Přečteno 503x
Tipy 11
Poslední tipující: Elisha, B.a.r.b.a.r, Ta co te ma v krvi rozpusteneho, Gracia, Seanko, amores peros, Mbonita, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)