Co jsi?
Anotace: Co vše můžeš být?
Tys mé světélko ve tmě,
tys má zář.
Tys mé city vně mě,
tys má tvář.
Tys mé svědomí,
tys má důvěra,
tys mé vědomí,
tys ta nevěra.
Přečteno 409x
Tipy 1
Poslední tipující: Ta co te ma v krvi rozpusteneho
Komentáře (0)