Kdyby
Anotace: inspirace přichází někdy sama...
Sbírka:
Korálky času
Měli jsme sedět v zahradě
a počítat hvězdy
měli jsme sedět na zápraží
a tisknout se ke zdi
měli jsme dívat se sobě do očí
a hladit si jizvy
měli jsme
... zdá se mi
měli jsme
zůstat při zemi?
Přečteno 359x
Tipy 7
Poslední tipující: pretorius, NikitaNikaT., floreciente, WAYWARD, a_tao
Komentáře (4)
Komentujících (4)