...darovat
Srdce klíč chci Tobě dát,
ať mám s kým se pořád smát,
nedovol si s kódem hrát,
jsi víc než jen kamarád.
Ty jsi klíčem jediný,
umlč už ty vteřiny vzájemného
- hledání
v slzách stápím čekání,
čekám na Tvé pokání.
Rozžíhá se hřích v té touze,
dřív než láska zrazená.
Jsi jen faleš bez jména,
co v srdci mi usténá.
Tak zahoď ten kód,
nenech se zmást,
nechci Ti srdce krást,
své Tobě darovat.
/Nad-lidsky milovat.../
Přečteno 360x
Tipy 12
Poslední tipující: Petbab, Holis, NikitaNikaT., Duhová, Mademoiselle Drea, lucajda89, strašidýlko-střapatý, Lenullinka
Komentáře (4)
Komentujících (4)