Změníme Svět
Přemýšlím o Tvém vyznání,
jsem Tebe úplně plná,
Krev v žilách touha dohání
jak hada pouštní duna.
Srdce mám na pokraji třesku,
Tvá slova jsou výbuch podzemní,
mé tělo má teď sílu blesku,
zvony všech chrámů rozezní.
Toužím se o tu sílu s Tebou dělit,
zkrotíš mé pudy lvice troufalé,
chtěla bych nás dva v jedno tělo scelit,
změníme svět, půjdeme spolu do Ráje.
Přečteno 538x
Tipy 16
Poslední tipující: Holis, NikitaNikaT., 5thelement, cordeli, zena, enigman, Kars, danaska, Jiparo, labuť, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)