Usínání bez ovečky
Anotace: To jsem takhle jednou ležel sám :)
Sbírka:
Monika
Už zas koukám do stropu,
totiž ležím...
Zbloudilé ovečky stopu
marně najít se snažím,
tedy oveček ke klidnému spánku není dost.
A tak pokusím se postavit imaginární most
a snad vyčerpáním usnu.
Nebo ne...
Místo mostu...
...mi cupitáš ve snech ty, Zlatíčko.
Daleko, daleko, daleko...
...sahá má láska k tobě
a proto ti tvrdím - i když trochu sobecky,
že patříme k sobě...
...NAVŽDYCKY
Přečteno 627x
Tipy 8
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, ziriant, Kapka, carodejka, Rbb
Komentáře (3)
Komentujících (3)