Černý den
Černý den v hlavě mám
stát se pouhým stínem a mlčeti dál
i tobě snad měl bych lhát?
Jsem jako slepej had
zkamenělá tvář
co stále jen má hlad.
Slyším srdcé bít
zaslepen láskou
zavři své oči
nech svou mysl snít.
Do oken klove znova a zas
černý pták hladový
nic není náhoda
zítra příjde zas.
Jsi den, jsi světlo, jsi jas,
odešel lásky čas.
Přečteno 566x
Tipy 20
Poslední tipující: Raziel PsyDearth Characith, 5thelement, Iwetta, maliska, Ztracená Tereza, anatantal, Bohém z Pernštejna, zena, Anne Leyyd, WAYWARD, ...
Komentáře (4)
Komentujících (3)