o tobě
Anotace: o lásce, která jen bolí
žádné snění, žádný klam
už tě lásko, už tě znám
dnes jsem však něco získala,
pejsem se mnou začal snít
u postele mi chtěl něco říct
a ukázal mi sebe, jak se ptám - kdo jsi?
neb nepoznávám sama sebe
děkuju mu každý den, n
a jeho počest budu básnit každý den..
Přečteno 368x
Tipy 5
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, Veracub, Rbb
Komentáře (2)
Komentujících (2)