Myšlenky
Anotace: Poslouchám to ticho a lehký tikot hodin...
Jsem sama...
Ležím s hlavou na polštáři,
myšlenky mi hlavou krouží,
na co myslím?
Lásko víš jenom na tebe.
Jsem šťastná, že právě tebe mám,
Nevím jak více ti to projevit.
Miluji tě čím dál více...
Přečteno 353x
Tipy 7
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Radek.oslov.Šafárik, Lilly Lightová, Petbab, BArBArKO
Komentáře (3)
Komentujících (3)