Bílá růže
Anotace: Vím,že už je to klišé.Ale láska se nedá vyjádřit jinak
Bílá je růže,
bílý je sníh.
Bílá byla moje duše.
Láska je jen pouhopouhý cit.
Jen pouhopouhý cit k tobě.
K člověku,který mě má rád.
Daroval jsi mi bílé květy růží.
Proto budeš v mém srdci navždy milován.
Mé srdce a moje duše.
To je vše co ti můžu dát.
Pokud příjmeš tento skromný dar.
Navždy budeš mnou milován.
Bílá je růže,
bílý je sníh.
Bílá byla moje duše.
Láska je ten nejdůležitější cit.
Přečteno 511x
Tipy 8
Poslední tipující: BARBYE, Meriel, lucajda89
Komentáře (0)