Anotace: .
bez břehů plout?
bez větru se vznést?
bez spánku nelze snít
a bez vody kvést
řečí snadno říkat
příběhy nevšední
a dlaněmi mluvit
touhy poslední
řečí však lze říkat
o srdci - tak začni
a dlaněmi mluvit
touhy půlnoční
25.02.2009 01:41:00 | ni.va
Je to skvělé napsané... při čtení jsem se zamyslila... jen pár myšlenek blesklo mi hlavou a to je dobře. ST! za obsah.
24.02.2009 19:58:00 | NikitaNikaT.