cizí
kdybys nebyla cizí
byla bys moje láska
kdybys nebyla cizí
chodili bychom spolu támhle tudy
a do kapsy u kabátu bych ti tajně
strkal růžové lístky
kdybys nebyla cizí
vzal bych tvoji dlaň
a ukázal ti na ni
kde jsme a kudy půjdem
kdybys nebyla cizí
ostříhali bychom si vlasy
jen tak jeden druhému
úplně dohola
a ty holý hlavy brali bychom do dlaní
jako hrnky s horkým čajem
kdybys nebyla cizí
každej sen bych ti vyprávěl
a svoje slzy nosil ti v lékovkách
kdybys nebyla cizí
krad bych ti z knih krásný věty
a ty bys je pro mě kradla taky
kdybys nebyla cizí
psal bych ti každičkej den
dopisy ti nosil
a známku maloval pastelkou
kdybys nebyla cizí
Přečteno 473x
Tipy 2
Poslední tipující: Churry
Komentáře (9)
Komentujících (7)