Pod zavřenými okny
Anotace: ..nač tam stát, když se možná nikdy neotevřou..
Procházím se po okvětních
lístcích tvojí zimy
a shledávám je nepevnými
Bard, snad i trubadůr
v mé hlasité duši utich
marně ho hledám mezi stohy
obvyklých nočních můr
které mají něco společného:
Přece ten prvotní hřích!
V nedělním tichu
za letního vánku
jenž nikdy nevál
postrádám pýchu
kdo by ji hledal..
Naposled ti pod oknem
zabrnkám o zimních květech
naposled si možná loknem
kyselého vína
a sejdem se v jiných světech
až budeš jiný, až budu jiná
Přečteno 386x
Tipy 19
Poslední tipující: Holis, Oťas, kikis, Nevermind, Isobel, Kapka, enigman, Kubino 2, Vlk v rouše, Petbab, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)