Vypnutí
Dnes
hrajeme
na plný plyn
když z notové osnovy
hrajeme
songy napsané
v astrálních představách
při cestách vesmírem
hromy zpívají
mezi blesky
tancují mé představy
arabské tanečnice
s dračími jezdci
krabička cigaret
ještě je zavřená
láska nedestilovaná
borůvkový parfém
zavoní
pocítím ho všude
sen
o jaru
absintová víla na mol
totálně opilá
leží pod stolem
hrajeme
do studeného
kalného rána
téhle reality
která na nás hledí
z každého plakátu
o bohatství
slávě
a žádném citu
ale pravou lásku
svého srdce
nalezneme
tam kde jí nečekáme.
Přečteno 283x
Tipy 29
Poslední tipující: Holis, Kristine Clary-Aldringen, poustevník Jirka, NikitaNikaT., Lenullinka, Mademoiselle Drea, Princezna.Smutněnka, Lilly Lightová, Dota Slunská, Mbonita, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)