Anotace: Šel jsem kus cesty s utrpením a ono nepromluvilo ani slovo. Ale těch věcí,co jsem se naučil, když kráčelo se mnou.
Sbírka: Se šípem Amorovým.
Dřív směls pít vodu z potoků,
smýt z nohou cesty prach,
dnes jsi jen synem otroků,
co má jen z biče strach.
moc pěkná básnička a výše uvedený odstavec....nemám slov.Výstižně popsaná doba dnešní,se kterou se těžko srovnávám a spolužiju.
25.02.2009 22:47:00 | prostěholka