Zdvojené pohledy
V pěně poztrácených dnů
a singl nocí hledají:
má a tvá dlaň…
dva cizí s oddacím listem
asi nalézáme…
v úlomcích zrcadla odražené pohledy
na dně skříně staré křivdy
v koši zahozenou úctu
v mrazáku úsměvy pod bodem mrazu
je toho hafo, co nemáme
a málo toho napůl
a přece: znovu vyšlo slunce
vidíme ho oba dva
Přečteno 336x
Tipy 28
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Holis, NikitaNikaT., Kapka, maena, Manon.H, jedam, shakespeares, WAYWARD, Jana M., ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)