Mlžná

Mlžná

Anotace: cit, touha, chtíč

V mlze co se dá i krájet,
chci se s tebou dneska válet.
Ukrajovat kousky z noci,
cítit se jak v trávě mloci.
Dojít až na konec světa,
najít květ co neodkvétá.
Prožívat co nejvíc chvil,
společně a ze všech sil.
Darovat si vědra lásky,
oddalovat první vrásky.
Plamen lásky co v nás hoří,
neuhasí vlny v moři.
Tou mlhou co houstne k ránu,
chci tě vézt a najít bránu.
Za branou je věčnost vztahu,
studánka co dodá vláhu.
Napij se a běž hned spát,
neboj přijdu, mám tě rád
Autor VAVRO, 25.02.2009
Přečteno 321x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel