Sukýnka
Anotace: taková košilatá...
Usínat sám, a s mrakem,
počítat pro, proti nakonec i střed?
Probouzet se s smíchu brekem
kdy noční sen ještě pořád běží vpřed!
To je síla Tvojí krásné duše,
která mi nedává v klidu spát,
jen milosrdenství noční buše,
dovolí mi co ve dne smím si jen přát.
Nepřestávám.
Mám Tě rád.
Hladit Tvou horkou kůži,
jako vlnky v teplém potoce,
líbat se a dýchat skrze Tebe.
Vytočit Ti z hebkých vlasů růži,
stahovat Tvé lykrové onuce,
a dívat se přes Tvé oči do nebe.
Pak uvařit čokoládu...a rozmazlit tě k šílenství.
Komentáře (0)