Láska
Anotace: Malé zamyšlení nad tím, co je Láska...
Láska je sličné dvojče gejši,
z čehož vidno, že není zdejší,
však přec ta kráska ospalá
mnohého z nás už dostala!
Nabízí věci nevídané,
/mnohé z toho se někdy stane!/,
málokdo z nás jí ale jen
je rovnocenným partnerem!
Láska, ta žádá odhodlání,
věrnost i velkou víru snad,
chce přízeň Tvoji do skonání
i schopnost občas odmítat
dvoření téhle hrdopýšky,
odříci si chuť podlehnout,
nechodí krokem šedé myšky,
občas je jako dravý proud...
Někdy však něžná je jak vánek,
který od jihu sladce vál,
a šeptal tiše do sasanek
příběh, cos tajně miloval...
Přečteno 596x
Tipy 44
Poslední tipující: 5thelement, spare, Rolnička, Holis, Woski, Vlk v rouše, Severka, ni.va, Lilly Lightová, vapiti, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)