Proč hoříme ?
Anotace: ...
Sbírka:
Vášeň
Asi už to trochu přeháním
Brzdit ten rozjetý vlak je málo
Tak mě budete muset asi zabít
Sám nemám nic co by za bytí stálo
Ještě máme nějaký čas na sebe
Je to velmi ilegální
Zkuste se tvářit vážně
Pláču slzy jako žena
Tak melancholicky život plyne
Proč vlastně hoříme ?
Přečteno 416x
Tipy 3
Poslední tipující: Mraveneček, Emma Kulíková
Komentáře (1)
Komentujících (1)