jdeme dál
Anotace: tohle jsou pocity
mám pocit z lidí,
že moc mluví
když se podívám kolem sebe
vidím zklam a sebe vprostřed světa stát
všechny odehnat, jen ty co nebudou jen mluvit
ty poslouchat,
orientační tabule směr - nemluv a taky něco dělej!
Přečteno 357x
Tipy 8
Poslední tipující: tooc, kikis, Verena, Romana Šamanka Ladyloba, Radek.oslov.Šafárik, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)