Ve stínu krutosti
...................................
Ve stínu krutosti
se Ti odevzdávám,
oblázky něhy Tě zasypávám...
...šťastná?
...nešťastná?
Čím dál víc zoufalá
stojící u propasti
čekající rozhřešení
se špetkou zbytečné hrdosti...
...miluješ?
...nemiluješ?
Rozhodnuta přežít bez velkých ztrát
snad proto i já...
ta krutost se ve mně zrodila
...s Tvou pomocí
Přečteno 331x
Tipy 9
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, Jana M., labuť, Lilly Lightová, Mbonita, Radek.oslov.Šafárik
Komentáře (4)
Komentujících (4)