Předstírání
V Tobě se ztrácím
Můj chlebe s medem
Sladkými slovy
Poznanou lží
V Tobě se hledám
cinzano s ledem
Na slepé mapě
Červenou projíždím
V sobě už splývat
Dál nedovedem
Něhy jen hrst
A z očí mží
V tobě je touha
Ve mně je cit
Každého půlka
Z nás snad má být
Bez otěží
V sobě teď splynem´
Síla se ztratit
Navzdory všemu
Život nám vrátit
Na místě nezáleží
Přečteno 433x
Tipy 40
Poslední tipující: Bíša, Kapka, Agniezka, 5thelement, Norma, Holis, Kars, Romana Šamanka Ladyloba, jita.1965, kakaoo, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)