Life is sad
Řekl jsem všechno, o co mi jde,
Je jenom ona a vlastně řekla ne.
Tohle je poslední, co jsem teď napsal,
Život a všechno radši bych zaspal.
Ona jediná je mým světem,
Nádherným a úplným květem.
Touhle teď končím na dlouho dobu,
Pustil slzu, vzal a zasekl skobu.
Potom hle nalil si rumu,
Zaplatil za něj dobrou sumu.
Přečteno 376x
Tipy 3
Poslední tipující: Kapka, WAYWARD, JR
Komentáře (3)
Komentujících (3)