Paměť
Nezapomenu na dotek Tvé kůže,
nezapomenu na ty rty v barvě růže.
Nezapomenu na slib, jenž jsem Ti dala,
nevyřčen, kdy jsem Tě nejvíc milovala.
Nezapomenu na Tě, ať chceš sebe víc,
já.... chtěla bych Ti toho tolik říct...
Že nezapomenu, na to co jsem udělala,
nezapomenu prostě... já svou duši zaprodala.
Nezapomenu, na to co jest nevyřčeno,
nezapomenu, co zle bylo pochopeno.
Nezapomenu na nic co dal si mi
a nezapomenu, že jsi také na Zemi.
...............................................
Věř mi, nic nepřijde v zapomění
a věř, že cesty zpět už dávno není.
Přečteno 375x
Tipy 9
Poslední tipující: jesterka, lucajda89, el viento, 6thSun, 5thelement, labuť, Norma, WAYWARD
Komentáře (4)
Komentujících (4)