Anotace: Život je šance - využij ji Život je krása - obdivuj ji Život je hra - hrej ji Život je záhada - pronikni ji Život je smutek - překonej ho Život je boj - přijmi ho Život je život - ŽIJ HO !
šrabaní na zadech...hm taky to mám ráda..=D
jinak šikovně napsané....tip..=)
21.05.2009 20:14:00 | micátko
Já to nepotřebuji vysvětlovat .. můžeš to prodiskutovat s autorkou-Matkou Terezou.Hodně štěstí : )
26.02.2009 23:07:00 | Ta co te ma v krvi rozpusteneho
Carpe diem...a že se člověk bojí boje? No...tak má prostě strach, no a co...
26.02.2009 22:58:00 | shakespeares