Anděl
Anotace: Pro jedno Letadýlko
Políbila jsem svého Anděla
A on se na mě usmál
Má ústa jakoby oněměla
A já si přála, aby se mne nebál
Plna strachu
S motlitbou na rtech
Jsem toužila
Po nekonečné noci
Po chuti jeho rtů
Po melodii jeho úsměvu
Toužila jsem a stále toužím
Dýchat stejným rytmem
Naslouchat jeho srdci
Pohladit jeho křídla
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: kokkki, Petbab, Blázen? =)
Komentáře (1)
Komentujících (1)