Andělský pláč
Anotace: Pár vět o tom jak bolí, když odchází láska...
V noci jsem uslyšel plakat anděla,
to někde k někomu láska umřela.
Chvíli tu byla a víc už jí není,
obraz se ztrácí, hrozí zapomnění.
Andělské oči slyšel jsem plakat,
po tvářích do srdce slzí proud stékat.
Slzí proud po čase slábne a mizí,
zas láska vykvete jinde a ryzí...
Přečteno 411x
Tipy 12
Poslední tipující: Iva Borecká, BlueBird, Holis, Mbonita, lucajda89, danaska, Jana M.
Komentáře (6)
Komentujících (6)