Zeď
Anotace: Nic než střípek ledu.....O Taře
Ranní kocovina
prázdnota
v srdci
za večer se
postavila zeď
v zrcadle
cizí člověk
mluví jinak
cítí jinak
skelný má pohled
rybí oči
velká betonová zeď
tíží mě na prsou
infarkt lásky
nás teď
rozděluje
betonová zeď
rozpadá se
plná grafitů
starých vzpomínek
obrazů malířů
její fotografie
krásných očí
padá mi
na srdce
drtí mé kosti
rozbijí mé srdce
v zápalu boje
ve své vlastní válce
prohrávám
nic necítím
jsem jen loutka
na hraní
bez citů
lebka co hýbá
čelistí
chybí
mi její
sny
miluji jí
i když
její srdce
je jak kus ledu
jsem ztracený
v cestě bez konce.
Přečteno 363x
Tipy 32
Poslední tipující: jesterka, Holis, Kristine Clary-Aldringen, ni.va, poustevník Jirka, andliek, lucajda89, Lenullinka, hanele m., dream in emptiness, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)