Mapou Tvého těla
*
Pozoruji roztávající nakupený sníh
ten sníh je pro mne mapa
já chtěla bych v ní pátrat
jak se máš a jak žiješ
kdo s Tebou vstává a kdo usíná...
s kým se miluješ a kdo Tě hladívá...
To všechno bych chtěla vědět já!
Prstem po mapě sklouzávat...
tvé šaty jemně svlékávat...
své šaty Tobě podávat...
a slzy z očí nechat téct
tvou mužnou vůní se nechat svést
za ruku životem se nechat vést...
To všechno bych s Tebou chtěla poznávat!
*
Přečteno 798x
Tipy 57
Poslední tipující: Labanda, Špáďa, hašlerka, hezule, Elza511, al-pacino, Tanzania, vodnař, Házté, K.a.Z, ...
Komentáře (15)
Komentujících (15)