Meruňka
Anotace: Zase je vrahem zahradník:)
Šel kolem zahradník... utrhnul meruňku
Šťastlivec - lidumil.
Šel kolem zahradník... já pod stromem ležím.
,,Dobrý den“, prohodil
...Utrhnul meruňku!...
Ani si nevšiml, jak byla krásná.
Ochutnal, přivlastnil...
A ani si nevšiml, že po ní toužím!
Přečteno 366x
Tipy 4
Poslední tipující: valaki, Kapka, Tracy Beakerová
Komentáře (0)