let's the love continue
drzim v rukou strepy naseho stesti
nestaram se o nici prazdny slova
v hlave slysim jen tvuj hlas a vsude vidim
tvuj oblicej.
lzu vsude
lzu vsem
ze moje kroky
te miji.
tvy srdce pro nikoho nebusi
tohle mi rikas
a ja tomu neverim.
omlouvam se
omlouvam se
tahle noc bude dlouha
zkusim znicit tu posledni
cast me
.
potrebuju misto
kam se muzu schovat.
/pojdme tancit/
a nechme tu lasku pokracovat.
** verim, ze nikdy nezjistis.
nikdy tohle nebudes vedet.
nici me to, boli me to, zabiji
sem zabijak a ty moje eutanazie
neslysim jeji kroky
jen je vidim.
uz jich je hodne
tvori tvuj dav
vecnosti.
kus myho stesti / svet plnej bolesti
dneska v noci
utopim svy city ve flasce jamesona
za zvuku beatles.
abych ti dokazala odpustit
neco, za co nemuzes.
uz zadna cesta
jen moje
neplodnost.
a vernost
/the last kiss/
je pozde na pohled z oci do oci
moje opona se zatahuje.
a kroky boli
kroky od tebe.
tam nekam
kde dnesek konci.
zitrejsi slunce mi zas bude lhat
prikazovat
at necham tu lasku pokracovat.
.
zas na praskach
az na dne.
/ščžčřýžáýžížýřžáýžíéýáíéáé/
Přečteno 358x
Tipy 7
Poslední tipující: jesterka, Slečna z konce duhy, kucky, Radek.oslov.Šafárik, bloumej očima, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)