Chyboval jsem
Anotace: O sobě ale taky pro ní .
Dnes
jsem chyboval
v lásce
v té veselohře
dramatu
divadelní hře
na jevišti
kde prkna
znamenají svět
ztratil jsem
svojí vlastní cenu
pro svojí pýchu
nemyslel jsem na její city
chtěl jsem se
jen trochu obětovat
kdo to vlastně jsem?
v sobě
nemůžu se vyznat
nikdy nemůžu
nad sebou
vyhrát
jen odraz
v zrcadle
bez citů
vidím ve svých očích
smutných
co k ní cítím?
ta magická
láska hoří
rudým plamenem
v mém srdci
kde naleznu sám sebe?
na konec světa
vypravím se
hledat to
co jsem ztratil
nebo
ještě nenalezl.
Přečteno 385x
Tipy 28
Poslední tipující: Holis, ni.va, dream in emptiness, poustevník Jirka, enigman, Tomáš Marný, Mbonita, jedam, Dota Slunská, lucajda89, ...
Komentáře (2)
Komentujících (2)