Mé srdce neví kudy kam.
Anotace: Láska je něžný cit,říkám to posté,zase to nepopleť, je to tak prosté.
Sbírka:
Breviář bláznů.
Dřív než mne sevřeš do svých pout,
říkej mi, co bys chtěla,
nedej mé vášni uniknout,
vytrysknout z mého těla.
Mé srdce neví kudy kam,
snad, žes podobna lani,
tak chtěl by létat sem a tam
ptáček jatý v tvé dlani.
Láska dokáže pozměnit
dvě srdce, která buší,
nechtěj na drobné rozměnit
tělo,srdce i duši.
Přečteno 460x
Tipy 13
Poslední tipující: Holis, Oťas, Barpob, NikitaNikaT., Verena, prostěholka, malý lachtánek, Jana M.
Komentáře (3)
Komentujících (3)