Tátovi
Anotace: Pro Tebe, ať jsi kdekoliv...
Byl jsi v mém životě báječným komikem,
přítelem, vzorem i starostí viníkem,
oporou ve dnech zlých, bolavých,
spojencem v lumpárnách, tajemstvích...
Ted najednou cítím, jak málo jsem tě měla,
jak málo jsem s Tebou večeřela.
Dneska už vím, co schází mi ke štěstí.
Jsi to ty, láska, a některé neřesti...
Děkuji za krásné dny plné smíchu,
celému světu chci vyjádřit pýchu.
Je jedno, co bylo včera...
Jsem hrdá, že jsem Tvá dcera...
Přečteno 413x
Tipy 8
Poslední tipující: Haniéčka, Kars, Kapka, Terysekkk, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)