Opět mi Tvé dílko koho si připomnělo a slůvka:
Nejsem tvůj typ...
...vždyť jsme si na lásku jen hráli.
- jsou prostě trefná a výstižná pro dané osůbky. Bolí to, věřím, že je to bolí, ale než člověk něco udělá, měl by opravdu o tem pouvažovata také si uvědomit následky... na to mnoho z nás zapomíná. Možno proto, že si myslí, že se jich to netýká, možno proto, že jsou naivní v tem, že jim se to stát nikdy nemůže... chyba lávky.
24.03.2009 23:26:00 | NikitaNikaT.