Nic
Nejsem tady
pro nikoho
nezavolám zpět
nechci už rady
tu díru v srdci
zaplnil můj hněv
létat nemůžu
nemám křídla
ani láska nepovznese
sama si pomůžu
dobře už vím
že nám čas nic nepřinese
zradil si lásku
byla jsem tvoje
z těch citů nechtěl si nic
uzavřu sázku
že tebe brouku
už nebudu milovat víc
nevíš co ztrácíš
zamykám bránu
klíče házím v dál
slova zpět nevrátíš
místo tu už není
i kdybys o něj stál
Přečteno 362x
Tipy 13
Poslední tipující: mafiiiie, LuciAngel, NikitaNikaT., zlomený a nanicovatý -__-, Seanko, jesterka, Kikulinka, alexx
Komentáře (3)
Komentujících (3)