Máme se rádi
Tulím se ve Tvém náručí,
polibkem chladíš horkou líc,
cítím, že ti to nestačí,
do ucha šeptáš, chtěl bych víc.
Po těle jede Tvoje ruka,
troufáš si knoflík rozepnout,
zip u kalhot písničku drnká,
čekáš, zda můžeš do mě vplout.
Nebráním se a na oplátku,
rozepínám Ti košili,
vzrušení stoupá, chvíle zmatku,
nazí jsme, láskou opilí.
Přichází chvíle nejkrásnější,
mazlení, vstupenka do hříchu,
topíš se v místě nejskrytějším,
jsem jenom Tvoje, hříšníku.
Přečteno 409x
Tipy 20
Poslední tipující: Holis, zlomeny srdce, zena, enigman, NikitaNikaT., lucajda89, Xantrix, Gabriel - Sinóda, labuť, Květka Š., ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)