Ticho/Čas/Touha
Anotace: Nevim co jiného k tomu říct...je to moje touha.Když už nic jiného.Pro Taru.Trochu fantazie,trochu skutečnosti.
Ticho!
hodiny tikají
zvonky zpívají
někdo a nikdo
na mě ze stínů
hledí
jeho/její oči
mě děsí
--------------------------------------------------------
Mojí lásce
dávám čas
dokud se hodiny
nezastaví
svět neskončí
pořád se točí
baterky se vybijí
jestli
ke mě
cítí lásku
nebo jen jsem
pro ní lhostejný
někdo cizí
jak miliony jiných
co chodí po zemi
čekám
hodiny
dny
dneska
to nezjistím
jen toužím
-------------------------------------------------------------------------------------
Toužím
chtěl bych
zbořit hradby
co mezi námi stojí…….
tebou postavené
proti lásce
jen se nadechnout
vzlétnout
nad město
nad hradby
jen to
chtěl bych
řeknu mu mé
poslední přání
bláznovi z láhve
mému jedinému
bizardnímu příteli
v téhle
astrální představě
když mi zbývá
už jen touha
s pouty na rukách
zničeným srdcem
a kocovinou.
Přečteno 357x
Tipy 21
Poslední tipující: NikitaNikaT., Lenullinka, Holis, enigman, LucQa, Nola77, petříček, carodejka, strašidýlko-střapatý, Lota, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)